Cum faci diferența pentru o aplicație programări medicale de cea mai bună calitate? Care este cea mai potrivită pentru tine, dar mai ales care este cea care corespunde nevoilor companiei tale?

Ce înseamnă o aplicație programări medicale online și care sunt funcționalitățile acesteia? Despre toate acestea vom discuta în tot ceea ce urmează mai jos.

O aplicație de programări medicale înseamnă un management eficient al programărilor medicale, un contact permanent menținut cu pacientul, un efort administrativ diminuat și un proces de implementare facil. O aplicație programări medicale trebuie sa beneficieze de un design intuitiv, astfel încât să poată fi folosită cu ușurință oriunde te-ai afla.

Iată ce ar trebui să urmărești pentru a beneficia de cele mai bune servicii de acest tip:

 1. Aplicație programări medicale care să poată fi accesată de oriunde

  Ne aflăm într-o perioadă în care suntem tot timpul pe „fugă”, astfel că ne dorim să eficientizăm timpul și să putem accesa aproape orice la un click distanță. Evexiaapp.ro este acea aplicație de programări medicale care corespunde nevoilor tale și asta pentru că poate fi accesată ușor de oriunde aveti o conexiune la internet. Aplicația beneficiază și de interfață dedicată pentru  telefonul mobil sau tabletă și poate fi accesata de toți utilizatorii interni pe care îi aveți, fie ei administrativi sau personal medical.

 2. Pacienții își fac singuri programarea la intervalul de timp sugerat

  Imaginează-ți că nu ai în vedere alegerea unei aplicații de programări medicale. De ce ai nevoie totuși pentru ca programarea să se realizeze? De o persoană care să răspundă continuu la telefon, pentru a planifica consultația dorită. În afara orelor de program ai două opțiuni – fie preiei tu însuți funcția de „call center” a business-ului tău pentru a implementa programările medicale, fie renunți la pacienții ce doresc să facă programări mai târziu. Toate acestea înseamnă timp pierdut, conversii mai puține, deci pierderi pentru afacerea ta. O aplicație programări medicale va determina o mai bună interacțiune a pacientului cu cabinetul, astfel că acesta va putea să își gestioneze chiar el însuși programarea aleasă. Va face singur selecția și va observa când anume este medicul disponibil pentru ca programarea să poată fi posibilă. Încearcă soluții care să ofere această opțiune – consultații făcute direct de pacienți. Potrivit statisticilor, cele mai multe programări se realizează seara târziu, de obicei la întoarcerea de la serviciu. Ținand cont că 90% dintre utilizatorii de internet folosesc telefonul mobil, ar trebui să le poți oferi pacienților posibilitatea de a-și selecta, indiferent de ora sau locul în care aceștia se află, consultația dorită.

 3. Reamintire pentru pacienți pentru programările făcute

  Evexiaapp.ro interacționează cu pacienții prin transmiterea sms-urilor de reamintire privind consultația dorita. Ca atare, nu vei mai pierde clienți din cauză că aceștia nu își aduc aminte data programării. Totul se face intuitiv, ușor, fără mult timp consumat. Iar un client venit la programare inseamna realizarea unor venituri si acoperirea cat mai eficienta a timpului neproductiv din calendarul medicului.

 4. Reactivarea pacienților existenți – Recall-uri

  Din aplicație aveți posibiltitatea realizarii de campanii de promovare a unor servicii noi sau oferte catre pacienții cabinetului dumneavoastra. Sau chiar de trimitere a unor mesaje de reamintire pentru vizitele de profilaxie. Toate aceastea au in vedere o utilizare eficienta a resurselor dumneavoastra financiare si creșterea fidelizarii pacienților.

 5. Oferă pacienților informații cu privire la disponibilitatea medicului

  Programul medicului trebuie să fie bine cunoscut de către pacient, iar printr-o astfel de aplicație vei reuși să le oferi informațiile de care aceștia au nevoie pentru a putea face programarea dorită. În plus, acest lucru va determina o creștere a veniturilor companiei.

 6. Suport constant oferit de deținătorii aplicației

  Dacă te afli la început de drum, mai mult ca sigur nu cunoști totul la fel de bine, așa că vei avea nevoie de suportul celor ce dețin aplicația. Evexiaapp.ro oferă cele mai bune soluții de asistență și consultanță, dar și un training specific nevoilor fiecărui client în parte. Accesul la o aplicație nu înseamnă doar achiziția unui serviciu, ci și implementarea sa pas cu pas în procedurile companiei si configurarea aplicatiei astfel incat sa corespunda cat mai bine nevoilor. Un alt plus al unei aplicații de programări medicale este acela că poate pune la dispoziție rapoarte despre functionarea afacerii dumneavoastra.

 7. Fă cunoștință cu aplicația înainte de a face achiziția

  Un serviciu precum este acesta ar trebui înțeles și folosit într-un demo pentru a cunoaște dacă este sau nu ceea ce corespunde nevoilor companiei tale. Evexiapp.ro oferă posibilitatea unui demo gratuit pentru a înțelege cum funcționează și mai ales care este utilitatea practică în business-ul propriu.

 8. Design intuitiv, ușor de accesat

  O aplicație programări medicale trebuie să beneficieze de un design intuitiv, ușor de accesat. Cu alte cuvinte, trebuie să permită utilizatorului să parcurgă fiecare etapă a programării cât mai ușor și să nu îl determine pe acesta să renunțe.

 9. Dacă vrei să afli mai multe despre evexiaapp.ro, ne poți contacta aici:

  https://www.evexiaapp.ro/