Cabinetele dentare folosesc de cele mai multe ori instrumente informatice rudimentare pentru managementul pacientilor, precum un fisier Excel in care administreaza datele lor, programarile, observatii cu privire la fiecare pacient etc.

Astfel de metode inseamna timp pierdut din cauza unei administrari dificile. Ce s-ar intampla daca dentistii ar incerca un software avansat de gestiunea pacientilor, administrat simplu de pe o tableta, fara a necesita cunostinte informatice complexe, beneficiind de o interfata foarte clara pentru management?

Aplicatia Evexia este gandita pentru cabinetele dentare care se confrunta cu dificultati in administrarea pacientilor si care inregistreaza ocazional programari neonorate. Evexia permite configurarea de notificari automate catre pacienti, prin care acestora le este reamintata data si ora la care sunt asteptati de catre dentist. Astfel vor scadea programarile neonorate si vor creste veniturile cabinetului.

Eficientizati managementul cabinetului dentar prin automatizari si o gestiune usoara

Cu ajutorul aplicatiei de management al pacientilor, aveti posibilitatea de a identifica foarte usor sloturile disponibile si sa programati rapid pacientii dumneavoastra. In acest fel, veti ocupa in mod eficient intervalele libere sau veti putea imediat sa le oferiti sugestii de disponibilitate pacientilor care doresc sa schimbe data si ora la care sunt deja programati.

Puteti incerca gratuit aplicatia Evexia, disponibila pentru tablete. Contactati-ne pentru a va oferi o versiune demo si pentru a va ghida in procesul de testare a aplicatiei de management al cabinetelor dentare. Evexia este o aplicatie moderna care va simplifica administrarea si o eficientizeaza prin automatizari si gestiune usoara.

Cateva cifre pe marginea beneficiilor aplicatiei de programari online la medic

Experienta aplicatiilor pe telefon mobil si pe tableta din Europa si SUA, pentru programari online la doctori, demonstreaza ca o astfel de solutie este necesara si creste in mod real veniturile si gradul de ocupare. Pacientii care opteaza pentru programarea online va aduc numeroase beneficii:

– Reduce cu pana la 30% numarul de apeluri telefonice (despre confirmarea detaliilor de programare, ora programarii sau data sedintei, indicatii despre adresa, orar etc.)
– Peste 60% din rezervarile online se efectueaza in afara programului de lucru al cabinetului ceea ce inseamna ca pacientii isi vor asigura programarea in calendarul doctorului mai repede. Acest lucru inseamna si un client mai fericit si care ramane fidel doctorului si inseamna si un venit mai mare pentru cabinet si doctor
– Sloturile goale sunt completate rapid de pacientii care au nevoie de o programare urgenta: 41% din programarile online au fost de ultima ora

Daca privim catre alte domenii precum cel hotelier sau de transport aerian, norma a devenit rezervarea online iar digitalizarea accesului la servicii se raspandeste foarte rapid si in celelalte domenii. Chiar daca interactiunea poate ca nu va fi complet digitala, beneficiile unei aplicatii software pentru programari medicale ajuta cabinetele si doctorii sa fie mai focusati pe oferirea serviciilor de sanatate si sa petreaca mai putin timp cu efortul administrativ.