Cabinetele si clinicile dentare pierd in general mult timp cu managementul pacientilor si in unele situatii pierd chiar pacientii care uita de programare si nu se mai prezinta la medicul dentist. Acestea sunt probleme curente ale business-urilor din domeniile de activitate medicale si ambele costa multi bani. Pe de o parte, se pierde timp cu sarcini administrative lungi in loc sa fie alocat activitatii medicale propriu-zise, pe de alta parte prin neprezentarea unui pacient nu poate fi tarifata sedinta respectiva.

Tehnologia vine in ajutorul dentistilor cu o solutie moderna care rezolva aceste probleme. Este vorba de o aplicatie pentru tableta si mobil de gestiune si programari a pacientilor, foarte simplu de utilizat. De asemenea, pacientii au la randul lor la dispozitie o aplicatie mobila, disponibila gratuit in Google Play si App Store. Aplicatia medicala Evexia va permite sa identificati usor sloturile orare disponibile pentru programarile medicale, iar apoi pacientii vor fi notificati automat prin sms sau direct prin aplicatia pe care o vor instala pe telefonul mobil cu privire la sedinta urmatoare la dentist.

Aplicatie de programari online la medicii dentisti si de gestiune a pacientilor

Aplicatia are un design intuitiv fiind gandita si pentru persoane care sunt mai putin familiarizate cu tehnologia. Prin urmare poate fi usor utilizata atat de doctorii stomatologici, cat si de pacienti, indiferent de varsta ori de cunostintele lor informatice, operarea aplicatiei de programari online la medicii dentisti si de management al pacientilor fiind simpla si accesibila.

De asemenea, aplicatia Evexia creeaza o legatura mai puternica intre cabinet si pacient, acesta fiind mai usor de fidelizat, iar comunicarea cu el se face modern, prin cel mai folosit instrument in ziua de astazi: telefonul mobil, dar prin notificari automate, nu printr-un apel clasic.
Un alt castig pentru clinicile si cabinetele dentare este cel de imagine. In secolul XXI, o astfel de aplicatie arata ca business-ul este conectat cu tehnologia si cu tendintele de comunicare moderne.