Te interesează să participi la cursuri perfecționare stomatologie?

Vrei să afli cum să folosești cât mai bine tehnologia si cum să o aplici în practica ta medicală ?

Vrei să le oferi pacienților cele mai bune experiențe, dar mai ales acele soluții de care au nevoie pentru ca dantura lor să arate impecabil ?

Laserul LiteTouch™ ER:YAG revoluționează tehnicile stomatologice la nivel international. Fiind un instrument de microchirurgie intuitiv și ușor de folosit, acesta ofera atat o precizie ridicată cât și o mai bună manevrabilitate, care va duce implicit catre o sanatate orala mai bună pentru pacienti.

Folosindu-ne de o astfel de tehnologie reușim să oferim tratamente chirurgicale minim invazive asupra țesuturilor dentare, astfel că pacienții nu se mai tem de tot ceea ce se întâmplă în cabinetul medicului stomatolog, în timpul tratamentelor.

Laserul LiteTouch™ stomatologic ER:YAG folosește energia luminii oferind intervențiilor stomatologice multă precizie asupra tesuturilor dentare și datorita functiilor avansate de ablatie si subablatie asigură soluții de tratament de ultima generatie, fara niciun fel de disconfort, inregistrand, astfel, un nivel de satisfactie mult mai ridicat in randul pacientilor.

Ținând cont de toate aceste aspecte, dar și de preocuparea constantă cu privire la noile tehnologii utilizate in segmentul medical, poti să participi la cursul desfășurat în perioada 10 -11 septembrie, organizat de Gasom Dental Solutions, curs susținut de lector profesor doctor Georgi Tomov. Pagina web eveniment: https://laser-dentar.com/2021/07/20/curs-laserul-litetouch-eryag-aplicatii-in-stomatologie-teorie-si-practica-10-11-septembrie-2021-bucuresti/

Prin intermediul cursurilor de perfecționare stomatologie vei beneficia de toate informatiile referitoare la noua tehnologie stomatologica si, de asemenea, vei reuși să identifici probleme specifice si mai ales metode de soluționarea moderne

În ultima perioadă, metodele medicale se îndreaptă spre găsirea de soluții noninvazive, astfel încât pacienții să poată ajunge relaxati în cabinetul medicului, reușind să își trateze eficient problemele medicale.

Nu ezita să accesezi si pagina noastra care are o lista cuprinzătoare de cursuri de specializare stomatologie:  https://www.evexiaapp.ro/cursuri-stomatologie/

 

Evexiaapp.ro înseamnă pacienți programați, înseamnă medici informați, înseamnă soluții pentru toți!